JÓGA

Jsem tu s vámi a pro vás nově jako instruktorka jógy.

Společně se můžeme potkávat při cvičení v pondělí v Rozdrojovicích. Děkuji Vám všem za přízeň a za jednotu . Jedno je vším a všechno jedním.

Jóga mi přináší tapas vnitřní kázeň a to setkání každý den s mojí jógovou podložkou, den je potom veselejší, radostnější, krásnější.

Tapas dělá zázraky, také to zkuste a trénujte svoji disciplínu, to také jóga umí.

Potkat se můžeme na podložkách společně a to třeba v Rozdrojovicích. Pěkné léto a užívejte  santóšu spokojenost. Místo toho, aby jste přemýšleli nad tím co nemáte, děkujte za to co máte.

NAMASTE

Setkání na burze minerálů v Tišnově 26-28.4 2019

Těším se na společné setkání v Tišnově o víkendu 26-28.4. budu na balkoně v hlavní hale a těším se na vás a na kus řeči. Mám pro vás novinky náramků a také SILOVÉ NÁRAMKY ZVÍŘAT PRO CELOU RODINU. Chcete být více v souznění s přírodou a živly a v doprovodu silového zvířete na vaší cestě životem?

Pokračovat ve čtení „Setkání na burze minerálů v Tišnově 26-28.4 2019“

Leknínový a lotosový květ

Květ leknínu

Život je krásný, dnes jsem šla do zahradnictví a viděla tam jezírko a na něm kvetly lekníny. Miluji tuto květinu a beru to jako znamení. Protože, abych tu krásu mohla vidět, tak potřebuji mít všechny smysly otevřené … vidět, naslouchat a zastavit se a já se zastavila a pozorovala leknín. Takový krásný květ a vyrůstá z takové nečisté vody, je to symbol znovuzrození a transformace a zároveň kořen leknínu je cesta kterou musíme ujít na cestě k probuzení a rozkvetení. Cesta zespodu ze tmy až nahoru do světla. Tak hurá na ni. 

Pokračovat ve čtení „Leknínový a lotosový květ“